Crepes med svampfyllning
Pannkakor och crepes är inte min styrka, alls faktikst. Därför låter jag andra steka mina crepes åt mig och har bara skrivit ett recept på fyllningen. Den är dock bomb. Håll till godo. 4 portioner.

Crepes
Jag vet inte, googla?
Fyllning
10 stora skogschampinjoner
6 st schalottenlökar
2 dl creme fraiche
125 g körsbärstomater (eller cocktail, babyplommon...)
½ gurka
1 huvud hjärtsallat
150 g fetaost
Smör till stekning
Salt o peppar
Timjan
Rosmarin
Balsamvinäger
Gör så här
Gör smet.
Stek lök och svamp i smör. Rör ned creme fraiche i stekpannan och tillsätt salt, peppar och örter.
Stek crepes i rikligt med smör. Skär grönsaker i bitar av önskad storlek medan crepsen steker.
Ha på svampfyllningen och grönsaker inkl sallat. Smula över fetaost och ringla över en liten skvätt balsamvinäger.




Omnomnom!
Som ni kan se på bilderna hade jag romansallad och för stora (och smaklösa) cocktailtomater senast. Inte lika bra.